Rij ook mee met de DelftsBlauwRit!

0

juli 13, 2014 by Erik Meerburg

Op zondag 28 september organiseert Rotaryclub Delft-Koningsveld haar eerste Delftsblauwrit. De ultieme kans om de start van een nieuwe traditie bij te wonen! Deze toerrit staat open voor iedereen: of je nu met een oldtimer komt, een moderne elektrische auto of gewoon je rechttoe-rechtaan leasebak, je bent van harte welkom!

Rond 11.00 starten de deelnemers vanuit de Delftse Hout, in Delft. De toerrit voert door het mooie Westland van de tuinders naar de Zuid-Hollandse eilanden. Hier zullen de teams stoppen bij Smit Klassiek, waar op een historische plaats de lunch wordt geserveerd. Na de lunch voert de rit ons via het Groene Hart terug naar Delft, waar op de Markt de rit voor de teams zal eindigen. Daar kan een ieder op de aangeklede borrel de hoogtepunten van de rit nabespreken. Ook de uitreiking van de prijzen vindt hier plaats waarna rond 18:00 uur de Markt door de deelnemende auto’s wordt verlaten.

De volgende prijzen worden uitgereikt:

  • Oudste combinatie
  • Opvallende oldtimer
  • De wegenwachtprijs

De inschrijfkosten bedragen 100,- per team van twee personen (per extra inzittende 15 euro). Hiervoor krijgt het team bij ontvangst koffie, een lunch bij Smit Klassiek, een uitvoerig reglement en gedetailleerd routeboek, rallystickers en een rallyschild.


0 comments »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *