Editie 2019

Op zondag 6 oktober wordt voor de zesde keer de DelftsBlauwRit verreden.

Er wordt vanaf 09.00 u weer gestart vanaf Herberg Vlietzicht, gelegen aan de Vliet tussen Delft en Rijswijk (ZH). Na ontvangst met koffie en gebak is er een korte briefing, gevolgd door de start. De rit brengt u over vele binnenwegen naar een kleine bierbrouwerij in het midden van het land. Hier wordt geluncht en is er ook zeker nog even tijd om rond te kijken in de brouwerij.

Traditiegetrouw eindigt de rit vanaf 16.00 u weer op de Markt in Delft. 

Op onze website www.delftsblauwrit.nl kunt u nog eens zien waar eerdere ritten ons gebracht hebben. Blik nog eens terug op deze voorgaande jaren, bekijk de foto’s en lees het verhaal.

De opbrengst van deze rit wordt besteed aan een of meerdere goede doelen, die Rotary Club Delft Koningsveld steunt. Zo is de opbrengst van 2018 gebruikt om de behandelkamers op de kinderafdeling van het Reinier De Graafziekenhuis in Delft een kindvriendelijker uitstraling te geven. Op de website www.delftsblauwrit.nl kunt u de doelen vinden, die eerder gesponsord werden met de opbrengst van deze rit.

De opbrengst van 2019 wordt aangewend voor een sinterklaasfeest voor “kinderen van de voedselbank”  in Delft, zodat zij een onbezorgde middag kunnen hebben. Fijn, als u dit jaar mee wilt helpen om deze activiteit te steunen. Schrijf u daarom in via onze website www.delftsblauwrit.nl.

Het is een toertocht waar alle soorten auto’s of motoren (vier-, drie- of tweewielers) aan mee kunnen doen: oldtimers, klassiekers, cabrio’s en natuurlijk hedendaagse automobielen of motoren.

Naast meedoen is er natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om deze rit te sponsoren. Hiervoor ontvangt u een vermelding of advertentie in het routeboek en wordt uw geld aangewend voor de ondersteuning van de goede doelen. Heeft u hier interesse in, of vragen over, stuur dan een email naar info@delftsblauwrit.nl of neem contact op met de organisatie: 06 – 2040 9856 (Marien van Leeuwen).

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van ons, medio september volgen de verdere gegevens en de starttijden.

Mis dit mooie evenement niet en schrijf u in.

Namens de organisatie,

Marien van Leeuwen en Corrie Bos

PS. de DelftsBlauwRit wordt dit jaar mede gemaakt door onze hoofdsponsor