Terugblik 2016

Op zondag 26 september werd voor de derde keer de DelftsBlauwRit verreden. Gestart werd bij buitenplaats Op Hodenpijl, waar onder het genot van een eerste kopje koffie met koek de papieren in ontvangst werden genomen en de “concurrentie” met de bekende argusogen werd bekeken.

 

Eenmaal gestart voerde de rit ons door het Groene Hart en langs de oevers van de Loosdrechtse plassen naar het Austin Healey museum in Vreeland. Daar werd buiten op het zonovergoten terras de lunch gebruikt voordat men binnen een uitgebreide collectie Austin Healeys kon bewonderen.

 

Einde van de middag waren (op een gestrande 2CV na) alle auto’s weer terug in Delft. Onder het bewonderend oog van menig bezoeker aan de Markt vond daar de prijsuitreiking plaats.

Van de opbrengst ging een bedrag van  € 3.000,- naar de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Tezamen met een schenking van Wilde Ganzen kan het dak van een school in de plaats Nor Kharberd in de provincie Ararat in Armenië nu vernieuwd worden en kunnen kinderen binnenkort weer naar school. Op de website: www.pijnackernarenhelpenarmenie.nl kun je lezen over de activiteiten die zij ontplooien om mensen in Armenië te helpen.

Mede door deze gift vanuit Rotary Club Delft Koningsveld, bij elkaar gebracht door uw deelname in 2016, werd een extra donatie door de Stichting Wilde Ganzen gerealiseerd.

Meer foto’s zien? Kijk op de fotopagina van Delft Koningsveld